Een jaar later... - Reisverslag uit Buren, Nederland van Amy Bronk - WaarBenJij.nu Een jaar later... - Reisverslag uit Buren, Nederland van Amy Bronk - WaarBenJij.nu

Een jaar later...

Door: Amy

Blijf op de hoogte en volg Amy

08 Januari 2009 | Nederland, Buren

Vandaag precies een jaar geleden alweer vertrok ik naar Australië.

Superspannend was het allemaal, maar het is ook de beste beslissing geweest die ik heb kunnen nemen. Ben nog elke dag blij met alle geweldige dingen die ik heb meegemaakt, prachtige dingen die ik heb gezien én natuurlijk de mensen die ik heb ontmoet. Het is absoluut de beste tijd van mijn leven geweest en vraag me af of het ooit nog overtroffen gaat worden.. Ik hoop het!

Het reizen is sindsdien wel een nog grotere passie geworden en zou heel graag meer van deze reizen maken. Of misschien op een andere manier, zoals vrijwilligerswerk.

Ik denk nog elke dag aan Australië (en Azië ) en sinds ik terug ben vind ik Nederland (en de mensen hier) nog steeds veel minder leuk als voorheen en dat zal ook nog wel een tijdje zo blijven denk ik... Ik hoop dat ik er ooit nog eens heen kan en dan in combinatie met bijvoorbeeld Nieuw Zeeland.

We zullen zien hoe het loopt...

Bedankt voor het volgen van mijn weblog! Het was erg leuk om de reacties steeds te lezen :)

Amy

8 januari is de dag waarop mijn grote avontuur gaat beginnen en vertrek ik richting de andere kant van de wereld (met overstap in Taipei), waar ik op 10 januari aan zal komen in Sydney. Vanaf Sydney zal ik 6 maanden lang door Australïe rondreizen. Op de terugweg ga ik nog langs Taiwan, Hongkong en Bangkok. Op 2 augustus zal ik weer aankomen in Amsterdam na deze geweldige ervaring.

Actief sinds 23 Juli 2012